Aktiviteter

Att ta med sig sin personal på konferensaktiviteter är en riktigt bra idé som ofta ger goda resultat. Det skapar gemenskap, det gör att deltagarna lär känna varandra lite bättre, det är en investering i personalen kort och gott. Bra relationer skapar bra förutsättningar!Vi erbjuder:

MOUNTAINBIKE MED RACERDEPÅN

Fyll på med energi genom en cykelaktivitet under konferensen. Mösseberg erbjuder flera fina cykelvägar för er att prova på mountainbike med guide från Racerdepån. Har ni deltagare med olika vana av mountainbike kan ni dela upp er i olika grupper utefter svårighetsgrad på cykelsträckan.

Dryckesprovningar

Upplev nya smaker med aktiviteter inom dryck.Vi erbjuder många möjligheter till olika provningar, så som vin, öl och champagne.

OSTSKOLA OCH OSTPROVNING MED FALBYGDENS OST

Välkända Falbygdens ost välkomnar till en aktivitet innehållande ostens historia och hur produktionen går till. Självklart får ni även öva era smaklökar då det ingår provning av deras fina ostar!

JAKT-OCH SKYTTESSIMULATOR PÅ WRÅGÅRDEN

Denna jakt-och skyttesimulator är unik på marknaden, ingen annan produkt kan påvisa samma bredd som Simway Hunt. Med otaliga duellgrenar och eventfunktioner, analysfunktioner för skytte och jakt samt marknadsledande grafik är detta otvivelaktigt marknadens nästa produkt alla kategorier.

MORDMYSTERIUM

En oförglömlig middag i sann deckaranda med en "mördare" i sällskapet! För mer information, se PDF här nedan.


Mordmysterium konferensaktivitet

Till toppen på sidan

ESCAPE BOX

En häftig spionjakt - Engagerande teambuilding! För med information, se PDF här nedan.


Escape Box konferensaktivitet

Till toppen på sidan

Vi erbjuder även:

Human table football, femkamp, tipspromenad, fotbollsgolf, bisonsafari samt föreläsningar.

Vi erbjuder även flertalet aktiviteter i samarbete med Aventi! Kontakta oss för mer information.


Aktivitetslista 2024 - Aventi

Till toppen på sidan